Dennis Bank
Dennis Bank Seo Kursus

SEO KURSUS

Erobre GOOGLE

FORLØBET

Se den helt gratis træning
Gå fra usynlig til synlig med effektiv indsats

Forestil dig ikke at skulle betale for at få nye kunder mere..

Hej. Du er nok landet på siden her, fordi det er gået op for dig hvor værdifuldt eller hvor vigtig SEO (søgemaskineoptimering) er for din hjemmeside.

Du har måske overvejet at tage et SEO kursus, men mange gange kræver disse kurser at du personligt møder op 1, 2 eller syv gange. Hvad nu hvis du kunne blive klogere på SEO, og lære hvordan du udfører det, uden at skulle dukke op på en fysisk lokation?

Dette SEO kursus er for dig der gerne vil sætte farten op, og løfte din hjemmesides værdi og ikke mindst synlighed i Google.

SEO kurset er for dig der vil lære SEO i dit eget tempo, uanset om du sidder på kontoret, i sofaen, eller i sommerhuset og på det tidspunkt der passer dig. Du har nemlig mulighed for selv at kigge modulerne, samt lektionerne igennem igen, og igen når det passer dig.

Hvad siger folk om mig
udtalelser

Hvorfor lære SEO?

Ja hvorfor bør du egentlig lære SEO? Du har nok svaret allerede i baghovedet, men vil måske blot have bekræftet at det er det helt rigtige for dig og din hjemmeside.

Du vil jo nok gerne have din hjemmeside sparket et par placeringer op i Google Søgeresultater, for du ved hvor mange potentielle kliks og ikke mindst kunder, der kigger på de øverste resultater.

Og det er faktisk ganske simpelt, at forklare dig hvorfor du skal lære SEO. Er du ikke synlig når kunder leder efter dine services, ja så går salget jo blot til konkurrenten som ligger øverst på side 1.

Jeg plejer at sige dette: Åbner du en restaurant ude midt i en skov, så ved ingen at du har åbnet derude. Hvordan får vi så gjort folk opmærksomme på at du har åbnet en butik ude i skoven? Jo, du skal altså have sat skilte op ved hovedvejen, der dirigerer folk i din retning. I scenariet her er skiltene altså indsatsen af dit SEO-arbejde. Hvis ikke du hjælper Google med at forstå hvad der er på din hjemmeside, så sætter de måske kun én skilt ved vejen 100km før folk skal dreje ned til dig. Men arbejder du aktivt med SEO, og hjælper Google med at forstå din hjemmeside og indholdet herpå, sætter de måske en skilt ved vejen for hvert 1km.

Hvad nu hvis du kunne lære SEO?

SEO lyder måske svært, uoverskueligt, og nærmest noget der minder om raketvidenskab….Forkert!

Søgemaskineoptimering er noget alle kan lære, og du behøver i bund og grund ikke at forstå alt, eller hvorfor det virker. Det vigtigste er at du lærer metoderne, og hvordan de implementeres korrekt, for størst mulig effekt.

Du kan sagtens lære SEO og opnå endnu bedre placeringer i Google, uden at gå kold under processen.

Hvad er SEO Kursus?

SEO kursus er som vi var inde på lidt før, for alle der har interesse i at tage sin hjemmeside til næste level. Kurset lærer dig præcis hvordan, og hvad du skal gøre når du vil søgemaskineoptimere din hjemmeside.

Vores SEO kursus er altså for dig der er psykolog, bogholder, murer, tømrer, coach, klinikejer, lokal butik, servicevirksomhed, advokat, landmand eller hvilket som helst erhverv du bestrider. Så for dig der vil tage din online markedsføring et skridt nærmere , mere trafik, flere kunder, flere henvendelser eller flere besøgende i butikken er dette SEO kursus bestemt værd at overveje.

seo ninja

Kom på side 1 i Google

Hvad nu hvis jeg sagde at DU kan komme på side 1 i søgeresultaterne?

Alle har mulighed for at placere sig på side 1 med de rigtige søgeord.

Jeg har mange års erfaring med søgemaskineoptimering, og lover at tage dig i hånden, hele vejen igennem processen mod en side 1 placering. Søgemaskineoptimering er med andre ord, vejen frem for dig som ønsker og stræber efter at opnå de bedste placeringer i Google. Med vores SEO kursus har du altså de bedste forudsætninger for at lære hvordan du optimerer din hjemmesides autoritet, styrke og ikke mindst synlighed.

seo hvordan

Du er måske skeptisk, fordi du tror du allerede har lavet SEO

Du har måske lavet SEO på din hjemmeside, men bliver ikke fundet! Og det er der en rigtig god grund til!

Mange begår den fejl blot at lave en hjemmeside, og smide den online, og så tror de at de har udført SEO. Men SEO er et vidt begreb, og dækker rigtig mange faktorer. Der er ikke mindre end +200 faktorer som spiller ind, når du arbejder med søgemaskineoptimering. Og bare rolig du lærer alt sammen, om det i SEO kurset. 

Et par af disse SEO punkter er blandt andet:
vigtige seo punkter

Hvordan lærer du SEO?

Det er nemt at svare på! – du deltager blot på mit “SEO Forløb” – ikke blot et kursus, men et forløb over flere uger, hvor jeg tager dig i hånden, og lærer dig SEO fra bunden af. Du lærer med andre ord, hvad det vil sige at søgemaskineoptimere din hjemmeside. Undervejs i forløbet får du opgaver som skal løses på din egen hjemmeside, så du lærer både SEO, men vi arbejder samtidig direkte på din hjemmeside, anvender SEO værktøjer og får den optimeret i samme omgang.

søgemaskineoptimering

Løsningen på dine SEO drømme

På SEO forløbet får vi opfyldt dine SEO drømme. Du vidste måske ikke at du drømte om SEO, men du drømmer helt sikkert om mere trafik, ergo må dine drømme peges i retning af søgemaskineoptimering.

Du får på forløbet også en udførlig tjekliste, som du slavisk kan gennemgå, så du ved at din hjemmeside, er optimeret på alle led og kanter. Og med tjeklisten har du en manual som du slavisk kan gennemgå, hver gang du arbejder på din hjemmesides SEO, eller hvis du laver nye landingssider, eller blot en helt ny hjemmeside.

Hvilke ting lærer jeg på SEO kursus forløbet?

Under mit SEO forløb kommer vi omkring rigtig mange af de allervigtigste elementer når vi taler om søgemaskineoptimering. Et par af punkterne i SEO kurset som bland andet kan nævnes er:

SEO er lig med Trafik, som er lig med flere kunder

Jamen hvorfor kan du ikke bare anvende annoncer til din online markedsføring.

Det kan du også! Men forestil dig at du bruger 10.000kr hver måned på Google annoncer for at ligge på side et på et givent søgeord. Forestil dig så at vi får dig om på side 1 på dette søgeord. Har du mon så brug for at bruge 10.000kr for at ligge på side med en annonce? Muligvis ikke vel?

På den måde kan du skrue ned, eller slukke helt for dine annoncer. Og hermed svaret på overskriften…

Får du først en god placering, render du også med mere trafik. Og hvad betyder så denne trafik for dig?

Jamen alt efter hvad du sælger, så er det jo altsammen folk der leder efter netop dine services/produkter som besøger din hjemmeside. Udfører du SEO og opnår bedre placeringer, så får du også mere trafik, og den trafik kan altså konverteres til betalende kunder.

SEO opskriften som du kan bruge igen og igen

Med andre ord får du altså her metoden og opskriften på hvordan du søgemaskineoptimerer din webshop, din hjemmeside, eller din lokale butik fra top til tå. På mit 5 ugers SEO forløb får du undervisning, feedback og mulighed for support under hele forløbet. Undervisningen kan du tilgå når du vil, du vil altid have adgang til den, og vil altid kunne vende tilbage til tidligere moduler, hvis du skulle have glemt noget.

Hvad følger ellers med i dette SEO kursus

I dette SEO kursus/forløb få du altså ud over undervisningen en masse gratis bonusprodukter, som giver dig endnu flere fordele, og hjælp til din vej mod succes.

Bonus #1

Bonus #1, som følger med er et professionelt SEO værktøj som du får gratis adgang til, seo værktøjet har en værdi af 650kr.

Bonus #2

Bonus #2 er min GMB Playbook som er et forløb som tager dig igennem optimeringen af din Google My Business profil, den har en værdi af 1497kr.

Bonus #3

Bonus #3 er mit tillægsprodukt som hedder "Autoritet og styrke i Google" som tager dig igennem, og lærer dig om hvad, hvorfor og hvordan du opnår autoritet i Google, denne bonus har en værdi af 3497kr

Dette her er hvad der indgår i SEO forløbet:

SEO Fremgangsmetoden

I de 5 uger af SEO forløbet, gennemgår vi skridt for skridt metoden som jeg selv anvender når jeg søgemaskineoptimerer mine egne hjemmesider, og mine kunders. Fremgangsmetoden er én du selv kan implementere undervejs i mit forløb. Og følger du fremgangsmetoden hele vejen igennem, vil jeg garantere dig for at du kan se at din hjemmeside begynder at flytte sig, og rykke sig nærmere side 1.

1 til 1 SEO sparring

Det er muligt undervejs i forløbet at få 1 til 1 sparring omkring implementeringen på din hjemmeside. Du kan uden ekstra omkostninger sparre med mig på email hvis du skulle have spørgsmål, eller er i tvivl om nogle punkter. Jeg tilbyder også som et tillægsprodukt at tage 1 til 1 sparring med dig via live videomøder, dette er noget vi aftaler individuelt.

Spring ud i det nu og lær SEO

Hvorfor vente? Din hjemmeside får ikke mere trafik, eller flere kunder af sig selv.

Jo du kan let og hurtigt få flere kunder i butikken ved at betale for dyre annoncer hver evig eneste måned. Men du kan også anvende en mere, og måske mere effektiv langsigtet strategi som SEO.

Ved at arbejde med de rigtige søgeord og teknikker når vi arbejder på søgemaskineoptimering danner du altså et solidt grundlag for en kontinuerlig trafik strøm til din hjemmeside. Og det er helt uden at skulle anvende annoncer.

Og så får du lige nogle tal, som sætter det hele i perspektiv.

Ligger du på side 1, viser jeg dig her en statistik for hvor mange kliks du kan forvente at få på de pågældende placeringer:

  1. Placering nummer 1 i Google får 28,5% af alle kliks
  2. Placering nummer 2 i Google får 15,7% af alle kliks
  3. Placering nummer 3 i Google får 11% af alle kliks
  4. Placering nummer 4 i Google får 8% af alle kliks
  5. Placering nummer 5 i Google får 7,2% af alle kliks
  6. Placering nummer 6 i Google får 5,1% af alle kliks
  7. Placering nummer 7 i Google får 4% af alle kliks
  8. Placering nummer 8 i Google får 3,2% af alle kliks
  9. Placering nummer 9 i Google får 2,8% af alle kliks
  10. Placering nummer 10 i Google får 2,5% af alle kliks

kilde:https://www.searchenginejournal.com/google-first-page-clicks/374516/

Det vil sige at ligger du nummer 3 på et søgeord som bliver søgt 1000 gange hver måned, så får du altså knap 285 kliks.

1…2…3…SÆT I GANG. Søgemaskinerne venter på dig;)…Vi ses på side 1.

hvorfor vente på noget der ikke sker af sig selv?

Få fat I SEO forløbet så længe den kører!

indhold seo kursus
Total Normal Værdi: 15.444kr
NU ER DET DIN TUR!
seo din tur

SEO FAQs / ofte stillede spørgsmål

Hvem er SEO forløbet for?

SEO forløbet er for dig der driver en lokal virksomhed, eller en online virksomhed. Eksempler kan være: psykolog, bogholder, murer, tømrer, coach, klinikejer, lokal butik, servicevirksomhed, advokat, landmand, og mange flere..

Er dette så et kursus eller hvad?

Dette er et SEO forløb. Hvor jeg ligesom et alm. kursus underviser dig i SEO kundskab. Du får adgang til online undervisning, som du til evig tid har adgang til.

Vil SEO virke for mig?

Vil SEO så virke for dig? - Det korte svar er ja! SEO er for alle, og er bestemt et at de vigtigste steder blot at springe over.

Har jeg ubegrænset adgang?

Ja du får ubegrænset adgang til al materialet.

Er dette SEO forløb lige så meget værd som et fysisk kursus?

Hvis jeg selv skulle sige det, så ja! Du slipper for kørsel, og for at skulle sidde stille på skolebænken i hele dage. Med mit SEO forløb har du altid mulighed for at pause, og vente med at se mere til du har overskud igen.

Hvorfor tage SEO kursus online?

Når du tager SEO forløbet online, slipper du altså for at skulle arrangere kørsel, og for at sidde på skolebænken i flere lange dage. Du har præcis samme fordele som hvis du havde en underviser foran dig, du vil til enhver tid under forløbet kunne stille mig spørgsmål.

Må jeg dele forløbet med en anden?

SEO forløbet er personligt, og må ikke deles med kollegaer eller venner.

Om Dennis Bank

Jeg er webdesigner og SEO nørd så det basker en ting.

Siden barns ben og så længe jeg kan huske har jeg altid elsket at sidde ved en computer.

Jeg vil sågar gå så langt til at sige at min hobby er faktisk al hvad der har med online aktivitet at gøre. Jeg er fascineret af elektronik og web.

Oprindeligt er jeg i tidernes morgen udlært bager, men valgte at lægge det på hylden, og kastede mig ud i søgemaskineoptimering istedet.

Det har nu bragt mig til hvor jeg er idag!

Med godt +10 års erfarring, over 500 hjemmesider på bagen og sidste nye på porteføljen må være Underviser og Coach for personer og virksomheder som ønsker at øge deres online synlighed og tilstedeværelse på det store World Wide Web….Skal du med på turen?

Om dennis Bank
raket


Få adgang nu!

Helt gratis!