hvad er seo

Vejen til flere

KUNDER

Fra dit nærområde

GRATIS UNDERVISNING:

Sådan skaber du lokal synlighed, og får flere kunder

palle heinrich
5/5

Dennis må man sige leverer varen. Han har hjulpet mig med min wordpress hjemmeside, jeg kan være bekendt at have kunder på. Udover wordpress hjemmesiden, har de hjulpet mig med at få mine depotrum udlejet gennem siden. Det er fedt at overlade og give frie tøjler, og så få serveret så godt et stykke arbejde.

Palle Heinrich

mads ramshoej
5/5

De bedste anbefalinger her fra. Dennis hjalp mig med bedre forståelse af WordPress og Elementor hjemmeside, og fik den til at shine igen, med et refresh af designet! Fedt at møde ægte passioneret online nørd, som ikke stopper før produktet sidder lige i skabet. Når ja og så har jeg lært en del SEO tips af ham! Som allerede har båret frugt.

Mads Ramshøj

Blerta Berisha
5/5

Dennis tog mig igennem et 1:1 forløb, og lærte mig alle begreberne inden for webdesign på WordPress platformen, med Elementor builderen. OG efterfølgende trak han mig igennem et SEO forløb.

Jeg har nu idag min egen hjemmeside blog, og jeg tjener rent faktisk penge på den.

 

Blerta Hansen

Om Dennis Bank

Jeg er webdesigner og SEO nørd så det basker en ting.

Siden barns ben og så længe jeg kan huske har jeg altid elsket at sidde ved en computer.

Jeg vil sågar gå så langt til at sige at min hobby er faktisk al hvad der har med online aktivitet at gøre. Jeg er fascineret af elektronik og web.

Oprindeligt er jeg i tidernes morgen udlært bager, men valgte at lægge det på hylden og kastede mig ud i søgemaskineoptimering istedet.

Det har nu bragt mig til hvor jeg er idag!

Med godt + 10 års erfarring, over 500 hjemmesider på bagen og sidste nye på porteføljen må være Underviser og Coach for personer og virksomheder som ønsker at øge deres online synlighed og tilstedeværelse på det store World Wide Web.

Om dennis Bank

Dennis Bank

Kaniavej 15 · 6960 Hvide Sande

All Rights Reserved © 2020